EMI

EMI står for Eye Movement integration og er en meget hurtig behandlingsteknik til traumer, chok eller fastlåste tanker og mønstre.

EMI er en meget blid, men meget effektiv neuroterapeutisk teknik, der anvendes til at få adgang til og opløse gamle tanker, følelser eller oplevelser, som man kan føle sig fanget eller fastlåst i. Chok, traumer eller fastlåste følelser, kan gøre os handlingslammet i bestemte situationer eller det kan fastlåse din krop i ikke at kunne hele sig eller arbejde hensigtsmæssigt.

Ved at du som klient, med dine øjne følger mine fingres bevægelse, arbejdes der med at at komme i kontakt med forskellige følelser, billeder, lyde osv. som hjernen og dit nervesystem henter frem, netop ved hjælp af dine øjenbevægelser. Herigennem sker der en desensibilisering, hvor dit nervesystem bliver mindre følsomt i forbindelse med bestemte tanker, billeder, lyde og følelser.

Jeg anvender denne teknik både som enkeltstående behandling, men ligeledes meget i kombination med såvel hypnose og inden kranio-sakral terapi.