Sundhed eller sygdom

Når du kommer til behandling i min klinik, kan du forvente at møde en positiv tilgang til dig og din situation. I min klinik har jeg fokus på dine ressourcer. For mig er sygdom ikke ubetinget noget dårligt, ligesom at jeg ikke anser sundhed som fravær af sygdom.

Vores krop har et fantastisk feedback system, der kommer med budskaber til os. Disse budskaber kommer bla. til udtryk via smerter, gener, sygdom, stress symptomer og lignende. Derfor ser jeg symptomerne som en naturligt reaktion fra din krop i forsøget på at opnå balance. Uanset hvor smertefuldt eller ubehageligt det er i din nuværende situation, vælger jeg at behandle din krop ud fra teorien ” Du er lige netop det sted, du skal være – lige nu” og “alt er dynamisk, så derfor er smerter, stress, ubehag heller ikke en konstant tilstand”

Jeg tilbyder Kranio sakral terapi, hypnose og hypnoterapi som redskaber til at du kan arbejde med dig selv og få større indsigt i hvordan du frigør dig fra evt. destruktive mønstre, overbevisninger og følelsesmæssig bagage, der påvirker dig og din krop helt ned på celleplan.

Jeg tager udgangspunkt i at mennesket fungerer på flere forskellige niveauer. Nemlig det fysiske, det mentale, det følelsesmæssige, det energimæssige og det spirituelle.

Derudover arbejder jeg med at din krop og psyke styres af tre overordnede kommunikerende styresystemer; dit nervesystem, der kommunikerer via neurotransmitter og elektriske signaler, dit hormonsystem, der kommunikerer via alle vores hormoner, samt dit immunsystem, der kommunikerer via bio-kemiske stoffer. Disse tre systemer er i konstant arbejde og flow for at opretholde og genetablere de ubalancer vi alle kommer i gennem livet. Ofte klarer systemerne selv at genetablere balance/homeostase i din krop. Andre gange har du brug for behandling til at støtte og styrke din krop for at genfinde din balance.

Derudover arbejder jeg med en bevidsthed om, at krop og sjæl hænger sammen. Vores tanker og handlinger influerer på hinanden og ligeledes på de ovenstående styresystemer i din krop.                                                                                                                                                                            Derfor vil dit indre før eller siden vise sig i dit ydre, enten gennem dine handlinger, eller i dit funktionsniveau. Ligesom dine handlinger påvirker dine tanker. Derfor vil du i dine behandlinger få vejledning og input til at se på, hvordan du som klient kan finde en forståelse for hvorfor du netop har de gener du netop har. Først når du har forståelsen kan du i dine handlinger “fatte og tage fat om” de udfordringer, du står i.

Der kan selvfølgelig også være tale om nye skade i form af piskesmæld, fald traumer osv. Her vil jeg som udgangspunkt arbejde mere målrettet på selve traumet og den måde det har påvirket dig og dit funktionsniveau.