Tandregulering

Bøjle på tænderne eller kranio-sakral terapi?

Står dit barn og  skal have bøjle på, så er der i flere tilfælde en anden mulighed. Intensive behandlinger med kranio-sakral terapi kan nemlig hjælpe tænderne/bidet så meget i den rigtige retning, at bøjlen af tandlægerne nu vurderes som unødvendig.

Da der skal en del behandlinger til en tandregulering, skal man være indstillet på at møde ofte til behandling (min 1 gang/ugentlig ) Dog vil alle behandlingerne ikke være så lange. Derfor laves der efter aftale en special pris for klienten.

Vælger man i samarbejde med tandlægerne, at ens barn skal have bøjle på tænderne, er der stadig en del at hente ved behandling med kranio-sakral terapi. Behandling inden bøjle påsætning – under bøjle forløbet – og ikke mindst efter bøjlen er blevet fjernet, vil være optimalt for barnet. Bøjleperioden vil helt sikkert også kunne afkortes når der bahandles med kranio-sakral terapi. Ligesom evt. ubehag, som hovedpine, ondt i nakke, ryg og bækken, ville kunne afhjælpes ved KST-behandlinger.

Jeg har selv behandlet min ene datter med tandreguleringsteknikker og allerede efter 3 ½ mdr. kunne tandlægen konkludere, at bøjle ikke var nødvendigt.