En behandling

Da jeg ikke er læge, stiller jeg ikke diagnoser, men arbejder gerne ud fra den eller de diagnoser du har fået af din læge. Derudover arbejder jeg med forebyggende behandlinger af enhver art.

Hvad enten du kommer i klinikken for at få Kranio- Sakral terapi eller hypnoterapi, starter første behandling altid med en samtale, hvor jeg får oplysninger omkring din problematik, dit ønske om forandring, dit helbred og dit almene velbefindende, både nu og tidligere gennem dit liv. Jeg noterer evt. symptomer, intensitet og hyppighed heraf.

Alt efter dine symptomer og behandlingsbehov, og ikke mindst dine ønsker for behandling, arbejder jeg med hypnose/hypnoterapi, traditionel kst eller Biodynamic kst, og inddrager efter behov og ønsker andre former forbehandlings tilgange i din behandling.

Hypnose foregår enten liggende på briks, eller siddende i en stol.

Når du behandles med Kranio-Sakral terapi, ligger du som udgangspunkt fuld påklædt.

Under behandlingen vil du opleve en dyb afslapning. Mange oplever en drømme lignende tilstand, men hvor du hele tiden er bevidst om hvad der sker omkring dig. Andre oplever sammen med den dybe ro, ligeledes at deres krop arbejder meget med i behandlingen.

Hypnose og Hypnoterapi varer 1 time – 1½ time.

Behandling med Kranio-Sakral terapi varer alt fra 50-90 minutter. Alt efter aftale og hvor i dit behandlingsforløb du befinder dig.

Børnebehandlinger varer ca. 30-40 min.

Behandling kun med øreakupunktur ca. 20 min.

Det er vigtigt, at du i dagene efter krops behandling, hvad enten der er tale om kranio-sakral terapi eller øreakupunktur, drikker rigeligt med vand resten af dagen og gerne de efterfølgende dage. Dette hjælper dig med at rense ud, da affaldsstoffer ellers vil ophobe sig i dine muskler og give smerte og irritation.