Gæstebog

Fantastisk oplevelse hos Anette! Kom med en meget urolig baby med spændinger og mavekneb, og kom hjem med en afslappet og rolig pige. Og Anette er super fleksibel! De varmeste anbefalinger herfra

Line O. H. Jacobsen, november 2015

 

Jeg føler mig i fuldstændigt trygge hænder hos Anette! Hendes behandling har skabt mærkbare resultater hos mig i forhold til både hovedpine, psoriasis og skævhed i kroppen. Nogle gange forstår jeg, hvad hun forklarer. Andre gange må jeg nøjes med at nyde behandlingen og resultaterne.
Jeg kommer fast i Anettes terapi med 2-3 ugers mellemrum. Og jeg tror, det virker på hvad som helst!

Lise Søballe, november 2015

3 Replies to “Gæstebog”

 1. Det må siges at være det bedste jeg har prøvet!
  Hovedpinefri i 3 dage efter 🙂

  Det er intet mindre end fantastisk, og oveni en behagelig behandling, i den grad anbefalelsesværdigt!

 2. 6 ud af 6 🌟🌟🌟🌟🌟🌟for fantastisk behandling👍
  Det sidste år er jeg kommet jævnligt hos Anette, vi har været igennem bl.a smerter efter ankelbrud, lændesmerter efter gamle diskusprolaps samt en stressramt krop og de psykiske skrammer man får givet igennem livet.
  Min krop og sind er kommet i bedre balance og Anettes kyndige behandling og vejledning har givet mig redskaber til at prøve, at tage hånd om mig selv og mit velværd😘.
  Hver gang jeg har været hos Anette, går jeg hjem med en indre ro og glæde🙂.
  Kan kun varmt anbefales – giv jer selv den gave og prøv det💫- stort som småt!
  Vi ses snart igen Anette🙂❤️

  Pia Søgaard, Nov. 2018

 3. Da jeg i perioder følte mig stresset opsøgte jeg Anette Thejl. Det har virkeligt hjulpet på mit stressniveau, jeg kan bedre overskue travle dage. Samtidig har jeg fået det bedre i forhold til smerter i nakken( gl. piskesmæld ). Ja oven i købet er jeg kommet af med følelser som sorg og vrede fra barndommen. Så jeg kan kun anbefale Anette, hendes rolige og kompetente behandlinger, hvis du kan genkende noget af dette.

  Anonym. Nov. 2018

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *